“Actuele ontwikkelingen in het civiele jeugdrecht 2020 “

De JRAA organiseert in samenwerking met de AvdR op 12 oktober 2020 van 15.00 uur tot 17.30 uur de jaarlijkse cursus “actuele ontwikkelingen in civiele jeugdrecht 2020 ” dit jaar in de vorm van een interactieve live webinar.

Vanuit de opnamestudio van de Academie voor de Rechtspraktijk op locatie Kasteel Waardenburg zal Mr. Eva Huls (werkzaam als advocaat bij Defence for Children) onder moderatie van Ilkay Nefin Güçlü (voorzitter van de JRAA) inzoomen op de belangrijkste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van het civiele jeugdrecht in 2020.

Het Webinar bestaat uit 3 blokken:
Mr. Eva Huls zal als jeugdrechtspecialist in de eerste twee blokken van 45 minuten de inhoudelijke materie met betrekking tot de rechtspraak en knelpunten in het jeugdrecht bespreken.

Onze leden kunnen actief deelnemen door vooraf vragen in te zenden. In het laatste blok zullen uw vragen door Ilkay Nefin Güçlü en Eva Huls gezamenlijk worden besproken.

Als erkend opleidingsinstituut zal de AvdR http://www.avdr.nl de accreditatie en toezending voor onze leden verzorgen. Deelname levert u 2 PO punten op!
Het bestuur van de JRAA dankt Etienne van Bladel (Directeur AvdR) en zijn team bij voorbaat voor deze unieke mogelijkheid.

Inschrijving en inzending van vragen kan tot uiterlijk 8 oktober 2020 via info@jraa.nl