“Actuele ontwikkelingen in het civiele jeugdrecht 2020 “

Webinar “Actuele ontwikkelingen in het civiele jeugdrecht 2020 “

Deelname levert u 2 PO punten op!   Datum : 12 oktober 2020 15.00-17.30

De JRAA organiseert in samenwerking met de Academie voor de Rechtspraktijk op 12 oktober 2020 van 15.00 uur tot 17.30 uur de jaarlijkse cursus “Actuele ontwikkelingen in het civiele jeugdrecht 2020 ”. Dit jaar in de vorm van een interactieve live Webinar.

Vanuit de opnamestudio van de AvdR op locatie Kasteel Waardenburg zullen  mr. Eva Huls (werkzaam als advocaat bij Defence for Children) en Ilkay Nefin Güçlü als gespreksleider (voorzitter van de JRAA) inzoomen op de belangrijkste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van het civiele jeugdrecht.

Het programma bestaat uit 2 onderdelen:

Mr. Eva Huls zal als jeugdrechtspecialist in het eerste gedeelte de inhoudelijke materie met betrekking tot de rechtspraak en knelpunten in het jeugdrecht bespreken. Tussendoor hebben alle deelnemers de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen door een chatbericht aan de gespreksleiding te sturen. De vragen zullen zoveel mogelijk aansluitend worden beantwoord.

In het tweede gedeelte zullen Ilkay Nefin Güçlü en Eva Huls samen debatteren over diverse actuele onderwerpen in het jeugdrecht.

Deadline aanmelding en PO punten:

U kunt zich via info@jraa.nl nog tot vrijdag 9 oktober 2020 10.00 uur aanmelden voor deelname aan de Webinar. Na aanmelding zult u een link ontvangen om in te kunnen loggen.

De AvdR is een door de NoVa erkend opleidingsinstituut en zal de accreditatie en de toezending van de certificaten verzorgen. Voor verdere informatie over het cursusaanbod verwijzen wij u naar de website https://avdr.nl

Het bestuur van de JRAA dankt Etienne van Bladel (Directeur AvdR) en zijn team voor deze unieke mogelijkheid.

Graag zien wij u op maandag 12 oktober 2020!